vrijdag 31 januari 2014

Meisje prikt zich aan drugsspuit

Een meisje van vier jaar heeft haar geprikt een drugsspuit van een junkie (drugsverslaafde) in de speeltuin. In de spuit zat nog bloed van de junkie. Er was een kans dat ze een infectie opliep. De moeder was bezorgd, ze was aan het babbelen met andere moeders. De dochter (Amelie) was vier meter van de moeder. Dan kwam ze terug en trok aan de moeder haar jas en zei dat ze haar geprikt had aan een spuit. De moeder en Amelie gingen direct kijken van waar het kwam en toen zag de moeder dat er nog bloed in zat. De kans is groot dat ze HIV en hepatitis opliep. Dat gebeurde allemaal in de speeltuin in Limburgse Bergingen.
Het probleem is dat al die junkies hun vieze spuiten gewoon ergens neergooien. Ik vind dat ze die spuiten moeten verbieden en al helemaal niet op een speeltuin achterlaten. Dat is echt onverantwoordelijk. Er kunnen kinderen zich aan prikken en kleuters ook, het is gewoon veel te gevaarlijk.
Ik zou de spuiten verbieden of ze niet meer te laten maken, het is slecht voor jezelf en ook als je het gewoon op een speelplaats laat rond slingeren is het gevaarlijk voor de kinderen.

Wiese
klas 6