maandag 21 mei 2018

Up With People

Vorige week is up with people gekomen naar onze school, de eerste dag was de woensdag, ze kwamen in de ochtend. In de praatronde. Ze waren met 4. We hebben eerst een spel gedaan, na de praatronde hebben we een tekening gemaakt over wat je graag doet en wie je bent in de vorm van een vlag. Op het eind van de dag hebben we handtekeningen gevraagd.
De volgende dag waren er andere mensen van up with people en ze waren met 6. We hebben het lied van up with people gespeeld op de ukelele en de gitaar. Daarna is het zesde gaan schilderen met de mensen van up with people voor de wall of fame. Terwijl heeft Affe ons een klapspelletje geleerd, waarbij je met je handen en je lichaam verschillende geluiden kan maken.
Tijdens de middag hebben we allemaal samen gegeten en daarna hebben we gitaar gespeeld met Affe, Nick, Antoinette, Aurélie en Aiden. Dat was de leukste gitaarles in mijn leven. Na de gitaarles hebben we volksdansen geleerd aan hen. En op het einde hebben Affe en Nick een optreden gegeven. Het waren super leuke dagen samen met up with people :-)

Noah
klas 5