woensdag 28 oktober 2015

Violetta Live

Wij zijn samen met Fien, Yara naar Violetta live geweest.
We hebben Violetta leren kennen op Disney Channel. Het gaat over een meisje Violetta dat op een muziekschool zit. Ze heeft daar 2 beste vriendinnen Camila en Fransisca. Daar heeft ze ook 2 jongens leren kennen waarvoor ze iets voelde, die heten Leon en Diego. Ze is met Diego geweest maar hij had een plan met Lucinda om Violetta uit de studio te krijgen. Op de show ging Diego het uitmaken met Violetta zodat haar hart brak en ze niet meer kon zingen van verdriet. Leon heeft Diego gefilmd toen hij met Lucinda aan het bellen was om te bewijzen dat Diego en Lucinda een plan hadden om Violetta uit te schakelen. Violetta wordt aangenomen bij Youmix, dat is een bedrijf waar je je eigen solocarrière kan opstarten. Lucinda is iemand die jaloers is op Violetta. In het 3de seizoen wordt de papa van Violetta verliefd op de mama van Lucinda. Maar dat vinden Lucinda en Violetta natuurlijk niet zo leuk. Later in het seizoen gaan de mama en papa van Violetta en Lucinda trouwen en daar na gaan ze samen wonen. En dan gebeurt er van alles, Lucinda en Violetta worden stilaan goede vriendinnen.
Maar Violetta neemt ontslag bij Youmix en dat vindt Lucinda natuurlijk leuk. Lucinda steelt een zelfgeschreven nummer van Violetta en dat gebruikt ze bij de auditie van Youmix. Ondertussen is het uit met Violetta en Leon. Maar Violetta is nog steeds verliefd op Leon en daarom verzint ze een manier om bij Leon te zijn. Ze verkleedt zich als Roxy, een meisje dat uit Engeland komt en ze vraagt aan Leon of ze de repetitieruimte mag gebruiken om te zingen. Leon was op het eerste moment smoorverliefd op Roxy, maar dat was niet de bedoeling, ze wilde gewoon dichter bij Leon zijn maar nu is ze Leon voorgoed kwijt. Op een dag heeft Roxy afscheid genomen van Leon. Maar Leon wil haar voor de laatste keer zien. Ze spreken af in het park en daar kussen ze. Na de kus zegt Leon:"Violetta?" En dan doet Violetta haar pruik en bril af. Leon is teleurgesteld en loopt kwaad weg. Als je wilt weten hoe het verder afloopt, kijk dan ook naar Violetta!
Toen we daar toekwamen bij Violetta Live kregen wij boekje van een vriend van Luna haar papa die daar ook werkte. We gingen naar de zaal, we konden het echt niet geloven dat we Violetta gingen zien. De show was super mooi. Als Violetta nog eens komt naar België zullen we zeker weer gaan. Na violetta Live zijn we nog iets gaan eten in de Bosrand, het was super lekker. WE LOVE VIOLETTA!!!

Luna & Maya
klas 6