zondag 10 mei 2009

Archeon

We gingen 3 dagen lang op reis naar Archeon, dat in Nederland ligt. Het was 2.30 uur rijden. Toen we er waren gingen we onze valiezen naar een plaats brengen waar we moesten slapen. Daarna zijn we onze boterhammen gaan eten in de Herberg. Wanneer we klaar waren met eten, mochten we 30 minuten in het speelplein spelen. Toen kwam een mevrouw van de Oertijd, we moesten mee gaan met haar. We gingen met haar naar een hut, waar we een beetje over de dieren van de Oertijd hebben gesproken. Daarna mochten we kanoën, dat was leuk, en dan hebben we nog andere dingen gedaan van de Oertijd. Toen moesten we onze bedden maken en daarna hebben we buiten een kampvuur gemaakt. Daarna moesten we gaan slapen.
De volgende morgen ging het over de Romeinen, dan hebben we toneeltje gespeeld en boogschieten en speerwerpen gedaan. Hierna hebben we een Romeinse massage gehad.
De volgende dag was het over de Middeleeuwen. We hebben een geluksbandje en een kaarsje gemaakt. Daarna hebben we gegeten en hebben we onze valiezen gemaakt om weer te vertrekken. Toen we waren vertrokken, stond de auto in panne en dan gingen de meisjes met de trein naar huis en de jongens met de andere camionette. We waren om 20.00 uur toegekomen op school.

Ibrahim
klas 5