vrijdag 11 oktober 2024

Ik ben Gust

Ik ben jarig op 17 mei, ik ben nu 11 jaar. Ik woon op een boerderij in Oostkerke Damme.   
Ik heb 15 koeien,1 boerenpaard (Berre), 1 Fjord (Nina), 1 shetlander (Joske), 3 varkens, 8 kippen, 3 alpaca’s (Oscar, Julia en Oreo (2,5 maand)) en 1 hond (Sloeber). Ik help soms met mijn papa, de koetjes mesten, op pompoenen plukken. En ik verkoop ook pompoenen in de herfst.
En ik ben op cruise geweest met MSC Virtuosa. We zijn vertrokken uit Southampton (waar de Titanic ook vertrok). Na 2 dagen varen kwamen we aan in Vigo (Spanje). Daarna 1 dag op zee varen, toen waren we bij Funchal, Madeira, een eilandje van Portugal. Na Funchal gingen we naar Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote. Terug een dag op zee en dan richting Lissabon, dit is de hoofdstad van Portugal. Dan 2 dagen varen op zee terug naar Southampton. In Lissabon zagen we Ronaldo zijn appartement. De boot is groot. We zijn niet gezonken. Het zwembadwater op de boot was niet leuk omdat het zeewater was. En binnen was er een diamanten trap! Er was daar ook een winkelcentrum op de boot. Je kon daar bingo spelen, je kon daar naar shows kijken, je kan naar het casino gaan, wat ik zou wel willen gedaan hebben maar ik was te jong! Er was een chocolatier, waar ik een paar een chocolaatje heb van gekregen. Dat was heel lekker die chocolade. En ik heb mijn eigen chocoladereep mogen laten maken. 
Mijn hobby is Rugby in Sint-Kruis, samen met Kobe. Op woensdag en vrijdag is er training. Ik kijk graag naar Spongebob, Roblox spelen op de computer, en Minecraft op de Nintendo.
Thuis speel ik graag alleen buiten.
Doordat ik ben verhuisd van school, ben ik nu muzikaal geworden, en vooral door Wim. Ik wil graag gitaar en piano kunnen.

Gust
klas 5