zondag 12 september 2021

Thea

Deze blog gaat over Thea mijn kat. Nu denk je waarschijnlijk, wat is daar interessant aan?! Thea is een kat met een lang verhaal, dus laten we beginnen!
Thea hebben we gevonden in een wijk, we komen daar vaak omdat er daar dicht bij een bos is waar we vaak gingen wandelen... Dus ja de dag van de eerste ontmoeting verliep zoo We kwamen toe en we zagen een kat (Thea). Ik ging naar haar toe om haar uit het zicht van Ooni te brengen en ze kwam naar me toe en ik pakte haar en zette haar weg, ze achtervolgde mij. Een paar minuten later toen kwam de buurvrouw buiten en zei: ’Die kat zit daar al 3 weken en ze is van niemand. En als dat nog niet genoeg is wordt ze ook nog eens mishandeld door de buurtkinderen.’ En dus we konden het niet over ons hart laten gaan om die kat daar te laten zitten. Dus we hadden besloten om haar te nemen, die avond nog hebben we de rommelkamer opgeruimd hardwerk!) De volgende dag gingen we terug om haar te zoeken, en we vonden haar! Toen we thuiskwamen heeft ze 2 taartjes opgegeten!
 De volgende dag zijn we begonnen met de zoektocht van Thea. We hebben haar eerst op facebook gezet, en 3 mensen hebben gereageerd maar dat was hun kat niet. Ondertussen zijn we al 3 dagen verder. Dus we zijn dan naar de dierenarts geweest (Animo hele goede dierenarts) en die heeft de chip gelezen. We zijn dan naar dat adres geweest maar het huis stond leeg! De buurman kwam buiten en we vroegen dan, weet u misschien waar de vorige eigenaars van dit huis nu wonen? Ja hoor zei hij en hij heeft het dan getoond. We zijn gaan aan bellen maar die mevrouw was niet de eigenaar van de kat.
De volgende dag hebben we naar de dieren politie gebeld en die hebben de echte eigenaar gevonden.

Elena DW
klas 6