woensdag 24 oktober 2018

De opwarming van de aarde

We zijn slecht bezig. We gooien plastic op de grond, dat waait dan in de zee, dan eten de vissen het op, en dan eten wij de vissen. Waarom doen we dit? De mensen zijn de gruwelijkste wezens vind ik.
In 2100 gaat het hier misschien overstromen, dan leven wij misschien niet meer maar als wij kinderen hebben of kleinkinderen leven zij nog wel. Er zijn blijkbaar mensen die alleen aan zichzelf denken, die gemeen zijn en andere mensen pijn doen. We verpesten de natuur. Ik zou het niet erg vinden als de mensen uiteindelijk uitsterven, maar ook wel want we hadden het zoveel beter gekund en dan sterven de mensen, en verlies je mensen van wie je houdt. Maar het is onze schuld, en wij hebben de natuur nu eenmaal verpest.
Natuurlijk zijn niet alle mensen zo, er zijn ook heel erg lieve mensen. Ik vind het gewoon jammer dat wij dit verpesten. Want we hadden het ook op een heel andere manier kunnen doen en zou er misschien niets gebeuren met de natuur. Ik vind het ook zo zielig voor de dieren, bijvoorbeeld de ijsberen, want de dieren gaan door ons ook sterven. En we kunnen er nog iets aan veranderen als we elke dag plastic zouden rapen en geen plastic meer maken of op de grond gooien.

Mila
klas 6